AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek karar vermekte güçlük çekeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaşı öpmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşı öpmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını öpmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek arkadaşını öpmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşı öpmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir