AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşa sarılmak

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, canının sağ olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işarettir.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarılmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir