AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, makamının tehlikeye gireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarıldığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla sarılmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarılmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir