AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski anıları görmek

Kahve falında eski anıları görmek

Kahve falında eski anıları görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, şansının açılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, gelirinin sürekli olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Kahve falında eski anıları gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında eski anıları görmek iyi geçiminin devam edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında deprem anını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, malının ve kazancının tam olacağına alamet eder.

Kahve falında eşek anırması duymak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm anını görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öldüğün anı görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Kahve falında ölüm anını beklemek çocuklarının fazla olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir