AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin çocuğunu görmek

Kahve falında eşinin çocuğunu görmek

Kahve falında eşinin çocuğunu görmek yeni bir araba satın alınacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, borçlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin çocuğunu görmek kazancın sürekli artacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin çocuğunun olduğunu görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin çocuğu olduğunu görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir