AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin uçtuğunu görmek

Kahve falında eşinin uçtuğunu görmek

Kahve falında eşinin uçtuğunu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Kahve falında eşiyle uçtuğunu görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin uçtuğunu görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvanın uçtuğunu görmek sorunlarının birken beş olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan kadın görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan taşlar görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir