AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uçan bebek görmek tartışmaların sonlandırılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunun uçtuğunu görmek yeni işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göge ucmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçı ucundan kesmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir