AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sütünü içmek

Kahve falında eşinin sütünü içmek

Kahve falında eşinin sütünü içmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sütünü içmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşinin sütünü içmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın sütünü içmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında limonlu süt içmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında biberondan süt içmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşek sütü içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fikirlerinin çatışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı süt içmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe süt içmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakaolu süt içmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir