AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, evlerindeki huzurun artacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, geçim derdi yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında sırtından bıçaklanmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırttan bıçaklanmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, esenleyeceğine inanılır.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklanmış birini görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklandığını görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir