AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırttan bıçaklanmak

Kahve falında sırttan bıçaklanmak

Kahve falında sırttan bıçaklanmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Kahve falında sırttan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında sırtından bıçaklandığını görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtımdan bıçaklanmak yüksek diploma alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtından bıçaklandığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında sırttan bıçaklanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklanmış birini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir