AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek kazancın devamlı olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında bıçak gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işarettir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak parasının her geçen gün artacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklanmak belalı kimselerle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtından bıçaklandığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklandığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir