AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını kısa görmek

Kahve falında eşinin saçını kısa görmek

Kahve falında eşinin saçını kısa görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kısa görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını kısa görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini saçı kısa görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek gönlünce harcama yapmasına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında saçları kısacık kesmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir