AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin saçını çekmek

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızının saçını çekmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında saça fön çekmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saçını çekmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kazançlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının saçını çekmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini saçını çekmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir