AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek

Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek

Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, borçlanılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana güldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek bunalımlı günler geçirileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sana dua okuduğunu görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Kahve falında herkesin sana baktığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sana döndüğünü görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir