AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gülmek eğlenmek

Kahve falında çok gülmek eğlenmek

Kahve falında çok gülmek eğlenmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek başarı için fırsatların artacağına, sıkılacağı bir haber almaya işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla eğlendiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gülüp eğlenmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle eğlenmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla eğlenmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında baloda eğlenmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla eğlenmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında parkta eğlenmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir