AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek strese gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin elbise aldığını gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek kazancının da eksilmeyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının elbise aldığını görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında mağazadan elbise aldığını görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir