AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek elbisesi aldığını gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağazadan elbise aldığını görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni elbiseler aldığını görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni elbise aldığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elbise aldığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının elbise aldığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir