AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise aldığını gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise aldığını görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elbise aldığını görmek yeni kararlar alınacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elbise aldığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı elbise aldığını görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mağazadan elbise aldığını görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir