AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise hediye aldığını görmek

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yanlış işlere girileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, bereketli işler yapılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında elbise hediye aldığını gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi kaynakların zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinden hediye aldığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında birinin hediye aldığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir