AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kök diş çektirmek elinin sıkışacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişçide diş çektirmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında alt azı diş çektirmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında köpek diş çektirmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Kahve falında üst diş çektirmek geçimi zorluklarla kazanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ön dişleri çektirmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir