AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişleri çektirmek

Kahve falında ön dişleri çektirmek

Kahve falında ön dişleri çektirmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, elindekileri de yitireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ön dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında ön diş çektirmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişleri çektirmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ön dişi çektirmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişini çektirmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında diş çektiren birini görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken diş çektirmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir