AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişçide diş çektirmek

Kahve falında dişçide diş çektirmek

Kahve falında dişçide diş çektirmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yeni kişilerle tanışacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü sözler duyacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Kahve falında dişçide diş çektirmek gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında yanlış diş çektirmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında yirmilik diş çektirmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının diş çektirdiğini görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek el açmayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulur.

Kahve falında diş çektiren birini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktora diş çektirmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının diş ağrısı çektiğini görmek kısmetinin açık olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında alt diş çektirmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir