AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cezaevine girmek

Kahve falında eşinin cezaevine girmek

Kahve falında eşinin cezaevine girmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinde girmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında açık cezaevine girmek rakiplerini alt edeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cezaevine girmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevi girmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri cezaevine girmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir