AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine girmek

Kahve falında cezaevine girmek

Kahve falında cezaevine girmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek imza ve söz yetkisi edineceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevi girmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cezaevini girmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, insanları kıracağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında açık cezaevine girmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında askeri cezaevine girmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, konfor içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevinde girmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir