AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek sıkıntıların biteceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kimseyle konuşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında camdan düşen birini görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kızının camdan düştüğünü görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan düşeceğini görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının camdan düştüğünü görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini camdan düşerken görmek hane içine ay doğacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir