AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok iyi şeylere, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında eşinizin hamile olduğunu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin hamile haberini almak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi hamile olmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşi hamile görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir