AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek herkesi doğru yola çağıracağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, istediği başarıya kavuşacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek şansının kötüye gideceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin balkondan düştüğünü görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir