AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek çözüm yolları bulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında kendini balkondan düşerken görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yanlış seçimler yapacağına delalettir.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yenileceğine işarettir.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun balkondan düştüğünü görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin balkondan düştüğünü görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinde ustalaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir