AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, şansının hep açık olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek geçimin daha kolay hale geleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir