AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek

Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek

Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, işlerini düzene sokacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında eşini askere giderken görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalettir.

Kahve falında eşini asker göndermek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin asker olduğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini askere uğurlamak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında eşini asker olarak görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini askere yollamak yeni bir hayat kurulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir