AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini askere yollamak

Kahve falında eşini askere yollamak

Kahve falında eşini askere yollamak can sıkıcı haberler almaya, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında eşini askere yollamak gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında eşini askere yollamak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına tabir olunur.

Kahve falında asker yollamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında askere yollamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak zor zamanlar geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında oğlunu askere yollamak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir