AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek

Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek

Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin askere gideceğini gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında eşini asker görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Kahve falında eşini askere uğurlamak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına işaret eder.

Kahve falında eşini asker göndermek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini askere göndermek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini askere gittiğini görmek problemlerinin çözüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir