AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini asker görmek

Kahve falında eşini asker görmek

Kahve falında eşini asker görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, borç ödemeye, hayatından çıkaracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Kahve falında eşini asker gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında eşini askere göndermek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini askere gittiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini asker görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında eşini asker göndermek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asker eşi görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin askere gittiğini görmek vaaz ve nasihate, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin askere gideceğini görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir