AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin arkadaşını görmek

Kahve falında eşinin arkadaşını görmek

Kahve falında eşinin arkadaşını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın eşini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, başarıları ile tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın eşini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sürekli tartışacağına delalettir.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla öpüşmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının eşiyle birlikte olmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında eşini ve arkadaşını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, muradına eremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir