AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında eşinin arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında eşinin arkadaşıyla öpüşmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, destek göreceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının eşini aldattığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının eşini ölmüş görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşini görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek huzurunun bozulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle barıştığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini arkadaşıyla aldatmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir