AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın eşini görmek

Kahve falında arkadaşın eşini görmek

Kahve falında arkadaşın eşini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, elinin döneceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın eşini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eşini ve arkadaşını görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşini aldattığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının eşini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın eşini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle barıştığını görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının eşiyle birlikte olmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir