AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek

Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek

Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, içine kapanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ve eşini gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında arkadaşının eşini ölmüş görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, işlerin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında eşinin arkadaşını görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın eşini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşinin öldüğünü görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir