AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini ve arkadaşını görmek

Kahve falında eşini ve arkadaşını görmek

Kahve falında eşini ve arkadaşını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, başarı kaydedeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini ve arkadaşını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Kahve falında arkadaşının eşinin öldüğünü görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle birlikte olmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşini ölmüş görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın eşini görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının eşini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir