AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, bolluk ve berekete kavuşacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kalben çok rahat edileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle birlikte olmak borçlarının da kapanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalettir.

Kahve falında eşini arkadaşıyla aldatmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının eşiyle öpüşmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin arkadaşını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının eşinin öldüğünü görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir