AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin annesini görmek

Kahve falında eşinin annesini görmek

Kahve falında eşinin annesini görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin annesini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında eşinin annesini görmek güçten ve takatten düşeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin anne babasını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski eşinin annesini görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine işarettir.

Kahve falında ölen eşe sarılmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek işlerinin artacağına, borçları varsa ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yengesini görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin eşini görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir