Kahve falında ölen eşe sarılmak

Kahve falında ölen eşe sarılmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sevinçli haberlere delalet etmektedir.

Kahve falında ölen eşe sarılmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek esenlik bulup, mutlu olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş eşe sarılmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eşini sarı saçlı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Kahve falında eşine arkadan sarılmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşe sarılmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işarettir.

Kahve falında eşine sarılmak ruhsal olarak etkileneceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş eşiyle sarılmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir