AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin abdest aldığını görmek

Kahve falında eşinin abdest aldığını görmek

Kahve falında eşinin abdest aldığını görmek nimetin ve kazancın artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, geçiminin güçleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında eşinin abdest aldığını görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest aldığını görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun abdest aldığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ün salacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin abdest aldığını görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir