AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini zehirlemek

Kahve falında eşini zehirlemek

Kahve falında eşini zehirlemek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maddi zarara gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini zehirlemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında eşini zehirlemek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini zehirlemek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan zehirlemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare zehirlediğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, eve kapanacağına işaret eder.

Kahve falında insanları zehirlemek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı zehirlemek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi zehirlemek mutluluğunu çoğaltacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan zehirlemek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir