AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini zehirlemek

Kahve falında birini zehirlemek

Kahve falında birini zehirlemek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kendine döneceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini zehirlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında birini zehirlemek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi zehirlemek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği zehirlemek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında fare zehirlemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek zehirlemek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca zehirlemek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fareleri zehirlemek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir