AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehirlediğini görmek

Kahve falında fare zehirlediğini görmek

Kahve falında fare zehirlediğini görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, mevlit okutacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, her zaman çok üzgün olacağına, büyük başarılar kazanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare zehirlediğini gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında fareyi zehirlemek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehirlemek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fareleri zehirlemek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehirlediğini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında insan zehirlemek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini zehirlediğini görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanları zehirlemek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam zehirlemek zafer elde edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir