AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı zehirlemek

Kahve falında yılanı zehirlemek

Kahve falında yılanı zehirlemek bol bol moral depolanacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı zehirlemek gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Kahve falında yılanı zehirlemek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan zehirlemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşini zehirlemek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında köpek zehirlemek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında böcek zehirlemek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karınca zehirlemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında adam zehirlemek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği zehirlemek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir