AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi zehirlemek

Kahve falında kedi zehirlemek

Kahve falında kedi zehirlemek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bolluk ve bereket göreceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında kedi zehirlemek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Kahve falında kedi zehirlemek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında insanları zehirlemek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birini zehirlediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında insan zehirlemek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği zehirlemek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında böcek zehirlemek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare zehirlediğini görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini zehirlemek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir