AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini topal görmek

Kahve falında eşini topal görmek

Kahve falında eşini topal görmek yorulacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, daha fazla yakınlaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, zengin için yoksulluğa işarettir.

Kahve falında eşini topal gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında eşini topal görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini topal görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal kedi görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topal koyun görmek eğlence ve renk geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında topal görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında topal kadın görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında topal adam görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını topal görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir