AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal adam görmek

Kahve falında topal adam görmek

Kahve falında topal adam görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topal adam gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında topallayan adam görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında topal adam görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında topal kadın görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topallayarak yürüdüğünü görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, hanesine bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal insan görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi topal görmek hatalarını düzelteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal biriyle evlenmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında birini topal görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir