AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini topal görmek

Kahve falında kendini topal görmek

Kahve falında kendini topal görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendini topal gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında babayı topal görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında topallayan adam görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında topal adam görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topal bir kadın görmek sahip olduklarının eksileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topal kadın görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi topal görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topallayarak yürümek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini topal görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir